Răspuns :
Răspuns:
6x + 24 = 2x - 40 / Mutăm termenii cu x în stânga și pe cei normali în dreapta
6x - 2x = -40 - 24
4x = -64
x = -16, x aparține Z
Explicație pas cu pas:
Mutăm 2x după egal si il adunam cu 6x adica:
6x+2x=8x
8x+24=40
8x=40-24
8x=16
x=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!