Răspuns :
Răspuns:
962
Explicație pas cu pas:
Salutare !
50 + 4 × {12 + 2 × [300 - 6 × (45 - 3 × 7 + 2³)]} =
50 + 4 × {12 + 2 × [300 - 6 × (45 - 21 + 8)]} =
50 + 4 × [12 + 2 × (300 - 6 × 32)] =
50 + 4 × [12 + 2 × (300 - 192)] =
50 + 4 × (12 + 2 × 108) =
50 + 4 × (12 + 216) =
50 + 4 × 228 =
50 + 912 =
962
<<darius>>
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!