Răspuns :
Explicație pas cu pas:
pe 8 nu apuc sa-l fac, dar sper sa te ajute restul
5. c
[tex](3x - 2)(3x + 2) = (3x)^{2} - 2 ^{2} = 9x^{2} - 4[/tex]
6.c
[tex](2x - 1)^{2} = 4x^{2} - 4x + 1[/tex]
7.c
[tex]2x(x + 1) - x(2x - 1) = 2x^{2} + 2x - 2x^{2} + x = 2x + x = 3x[/tex]
8.
[tex]e(x) = (x + 3)^{2} - 12 = x^{2} + 6x + 9 - 12 = x^{2} + 6x - 3[/tex]
F(x) = 8x + .....nu se vede in poza
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!