Răspuns :
inmultesti totul cu -1 si o sa dea
5x^2=180
x^2=36
x= radical din 36
x=6
5x^2=180
x^2=36
x= radical din 36
x=6
-5x la patrat = -180 |•(-1)
5x la patrat = 180 | :5
xpatrat =36
x=6
5x la patrat = 180 | :5
xpatrat =36
x=6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!