Răspuns :
Răspuns:
2i11p18-p9=3p11\p-5=-2
Explicație pas cu pas:
sper ca e ok spor=)
Răspuns:
[tex] \frac{2 \times 18 + 11}{18} - \frac{1}{9} = \frac{47}{18} - \frac{1}{9} = \frac{47 - 2}{18} = \frac{45}{18} = \frac{5}{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!