Răspuns :
❀ Salutare! ❀
❁ Rezolvare
( 3 + 4 ) × 9 = 7 × 9 = 63
( 3 + 4 ) × 9 = 3 × 9 + 4 × 9 = 27 + 36 = 63
❀ Succes! ❀
Răspuns:
( 3 + 4 ) × 9 = 7 × 9 = 63
( 3 + 4 ) × 9 = 3 × 9 + 4 × 9 = 27 + 36 = 63
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!