Răspuns :
Răspuns:
{3³+[3²+(13²-5²×5)÷2]-2²}÷2³
={3³+[3²+(169×5)÷2]-2²}÷2³
=[3³+(3²+845÷2)-2²]÷2³
=[3³+(9+845÷2)-2²]÷2³
=[3³+(9+442)-2²]÷2³
=(3³+431-2²)÷2³
=(27+431-4)÷2³
=(458-4)÷2³
=454÷8
=56
Sper că te-am ajutat și să fie bine ce am făcut.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!