Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(a±b)²=a²±2ab+b² si a²-b²=(a-b)(a+b)
5
a) (a+3)²=a²+6a+9
b)(x-4)²=x²-8x+16
c)(3x+2)²=9x²+12x+4
d)(2x-3)²=4x²-12x+9
e)(3x-4)(3x+4)=9x²-16
f)(√3+1)²=3+2√3+1=4+2√3
g)(√5-2)²=5-4√5+4=9-4√5
h)(√10-√7)(√10+√7)=10-7=3
6
a) =x(4x+7)
b) a²(a-5)+(a-5)=(a-5)(a²+1)
c)x(x+6)+6(x+6)=(x+6)²
d)=(3x-2)²
e)=(4a-5b)(4a+5b)
Răspuns:
ti le-am facut pe cele ce mi-au parut mai grele, dupace am dat model la cea mai usoara
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!