Răspuns :
a = 2√3 - 3√3 +5√3 +4√3 +10√3 = 18√3
b =I 5 - √3 I - I 2√3 - 3√2 I - I 5-3√2 I + 7 - 1 = 5 - √3 -(3√2 - 2√3) - 5 +3√2 +6 =5-√3 - 3√2 +2√3 - 5 +3√2 +6 = 6 +√3
M = a·b = 18√3 (6+√3) = 108√3 + 54 = 54 (2√3 +1)
Mgeometrica = √[54(2√3 +1)] = 3√[6(2√3 +1)]
Sper ca am scris corect.
SUCCES
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!