Răspuns :
Răspuns:
13√2/12
Explicație pas cu pas:
(³⁾3/2√2 + ²⁾2/3√2 ) =
= 9/6√2 + 4/6√2 = 13/6√2 = 13√2 / 6√2·√2 =
= 13√2/12
[tex]\displaystyle\it\\\bigg(\frac{3}{2\sqrt{2}} ~+~\frac{2}{3\sqrt{2}} \bigg)=\bigg(\frac{3\sqrt{2}}{4}~+~\frac{2\sqrt{2}}{6} \bigg)=\bigg(\frac{9\sqrt{2}+4\sqrt{2}}{12}\bigg)=\frac{13\sqrt{2}}{12}~.[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!