Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2(x+2)-(x-2)+5(2x-3)=10x 2x+4-x+2+10x-15=10x x=15-6=9
x=9
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2(x+2) - (x-2) +5(2x-3) =10x
2x +4-x+2+10x- 15 =10x
11x - 9 =10x
11x -10x = 9
x= 9
Succes !
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!