Răspuns :
Răspuns:
[tex]\frac{a+b}{2} =\frac{\sqrt{27}+\sqrt{48}}{2} =\frac{3\sqrt{3}+4\sqrt{3}}{2} =\frac{7\sqrt{3}}{2}[/tex]
[tex]\sqrt{a*b} =\sqrt{\sqrt{27}*\sqrt{48}} =\sqrt{3\sqrt{3}*4\sqrt{3}} =\sqrt{3*4*3} =\sqrt{4*9}=2*3=6[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]\frac{a+b}{2} =\frac{\sqrt{27}+\sqrt{48}}{2} =\frac{3\sqrt{3}+4\sqrt{3}}{2} =\frac{7\sqrt{3}}{2}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!