Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
radical de ordin 3 din 27= radical de ordin 3 din 3 la puterea a treia =3
radical din 12= 2 radical din 3
deci exercitiul devine
∛3³-2√3+2√3=3+0=3
Răspuns: [tex]3 \in \mathbb{N}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex] \sqrt[3]{27} - \sqrt{12} + 2 \sqrt{3} = \\ = 3 - 2 \sqrt{3} + 2 \sqrt{3} = \\ Se \: anuleaz \breve a \: 2 \sqrt{3} . \\ = \boxed{3 \in \mathbb N}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!