Răspuns :
(×-4)(4-×)/(×+4)(4-×)=(4×-×^2-16+4×)/(4×-×^2+16-4×)=(8×-×^2-16)/(16-×^2)
(X - 4) × (4 - X) × ( X + 4) × (4 - X)= (4 × X - X² - 16 + 4 × X) × (4 × X² + 16 - 4 × X) = (8 × X - X² - 16) × (16 - X²)
SPER CĂ TE-AM AJUTAT! SPOR LA LUCRU!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!