Răspuns :
= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2(x la a 2-a + x - 2x - 2) - (x la a 2-a + 2x + 1)
= 4x la a 2-a - 4x + 1 - 2x la a 2-a - 2x + 4x + 4 - x la a 2-a - 2x -1
= x la a 2-a - 4x + 4 este formula
asta inseamna ca este =(x -2) totul la a 2-a
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!