Răspuns :
Răspuns :2
Rezolvare
25 ^0 +37 :[2 ×9^2 - 5×(2^7:2^4-3^2 :3)^2] =
1 +37 :[2 ×81 - 5 ×(2 ^(7-4)-3) ^2] =
1 +37 :[162 - 5 ×(2 ^3 - 3) ^2] =
1 +37 :[162 - 5 ×(8 - 3) ^2] =
1 +37 :(162 - 5 ×5 ^2) =
1 +37 :(162 - 5 ^3) =
1 +37 :(162 - 125) =
1 +37 :37 =
1 +1 =
2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!