Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3(a - b) = 900 + a + b
a = 3b
3(3b - b) = 900 + 3b + b
3*2b = 900 + 4b
6b = 900 + 4b
6b - 4b = 900
2b = 900
b = 900 : 2 = 450
a = 3*450 = 1350
Bună!
Rezolvare:
3(a-b)=900+a+b
a=3b
3(3b-b)=900+3b+b
3×2b=900+4b
6b=900+4b
6b-4b=900
2b=900
b=900:2=450
a=3×450=1350
Mult succes !
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!