Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) 3+(-2)-5=(-4)
b) 6-6=0
c) (-1)+(-5)=(-6)
d (-8)-(-4)=-12
e) 3+3=5
f) 5-7=(-2)
g) 4-8=(-4)
h) 4-6=(-2)
i) -1+3×(-5)^2=-1+3×(-25)=-1+(-75)=-76
j) (-16+(-12)+(-12)+3×(-1))^3=(-43)^3=(-79507)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!