Răspuns :
Răspuns:
42∙ a -13 ∙ a - 15∙ a - 11∙ a=a∙ (42 -13 - 15 - 11)
=a∙3
=3a
Explicație pas cu pas:
42•a-13•a-15•a-11•a=
=a•(42-13-15-11)
=a•(29-15-11)
=a•(14-11)
=a•3
=3a
=a•(42-13-15-11)
=a•(29-15-11)
=a•(14-11)
=a•3
=3a
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!