Răspuns :
Explicație:
Religia se referă la o credință într-o entitate divină sau zeitate. Religia este despre prezența lui Dumnezeu, care controlează această lume. Astfel, oamenii au credințe diferite și datorită acestei credințe există mai multe culturi diferite. Religia având două subcategorii principale precum religia politeistă și cea monoteistă.
Termenul de "suflet" este un subiect dezbătut de oameni atât din punct de vedere religios cât și filozofic. Sufletul face parte, de obicei, dintr-o persoană, un lucru viu sau un obiect. Cu toate acestea, multe sisteme spirituale cred că sufletul există la om chiar și după moarte, sufletul continuă să trăiască. Sufletul semnifică spiritualitatea unei persoane, deci aspectul cel mai lăuntric al vieții. Creștinii cred că sufletul determină dacă un om care a ajuns la finalul vieții își petrece o viață veșnică în cer sau în iad. Uni creștini cred că sufletul există, dar se încadrează în două tabere majore, Calvin, crede în nemurirea sufletului și în existența conștientă după moarte. Pe de altă parte, Luther crede în mortalitatea sufletului și inconștient până la învierea morților. Conform termenilor religioși sau nereligioși, sufletul există în toate creaturile vii. Trăsăturile distincte ale sufletului sunt incapacitatea de a se mișca, nicio formă și nu pot fi localizate pe pământ. Creștinismul învață despre originea sufletului, soarta sa și așteptările lui Dumnezeu.
În concluzie, conform creștinismului, sufletul din ființele vii își decid viața fie comportamental, emoțional sau mental, existența sufletului este spirituală, fizică sau psihologică.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Studii sociale. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!