Răspuns :
2 • [14-2 • ( 9 - 8 )] =
= 2 • ( 14 - 2 • 1) =
= 2 • 12
= 24
Rezultat = 24
Sper ca te-am ajutat! :)
= 2 • ( 14 - 2 • 1) =
= 2 • 12
= 24
Rezultat = 24
Sper ca te-am ajutat! :)
2 x [14-2 x (3^2 - 2^3)]
2 x [14-2 x (9 - 8)]
2 x (14-2 x 1)
2 x (14-2)
2 x 12= 24
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!