Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]|AB|=\sqrt{(m-1)^2+3^2}=6,~|^2,~=>~(m-1)^2+3^2=6^2, ~=>~(m-1)^2=6^2-3^2, => (m-1)^2=(6-3)(6+3), ~=>~(m-1)^2=3*9 ~|\sqrt{},~=>~\sqrt{(m-1)^2}=\sqrt{3*9},~=>~|m-1|=3\sqrt{3},~=>~m-1=-3\sqrt{3}~sau~m-1=3\sqrt{3},~deci~m=1-3\sqrt{3}~sau~m=1+3\sqrt{3}.[/tex]
m∈{1-3√3; 1+3√3}
răpunsul este Corect dar şi bun
Explicație pas cu pas:
the
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!