Răspuns :
Răspuns:
[tex](9^{3}:9^{1}-1-9) *4:34+8=\\(9^{2}-10)*4:34+8\\(81-10)*4:34+8\\71*4:34+8\\284:34+8\\\\[/tex]
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
[(3^2)^3:3^2-3^0-3^2]×4:34+2^3= (3²ˣ³:3²-1-9)·4:34+8=(3⁶⁻²-1-9)·4:34+8=
(81-1-9)·4:34+8=71·4:34+8=284:34+8=8,35+8=16,35
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!