Răspuns :
la 4:
-a-3= -4-3= -7
-5+a= -5+4=-1
a*(-3)=4*(-3)=-12
-5*a= -5*4=-20
-a*6= -4*6=-24
la -8
-a-3= 8-3=5
-5+a= -5-8=-13
a*(-3)==(-8)*(-3)=24
-5*a= (-5)*(-8)= 40
-a*6= 8*6= 48
la -1
-a-3= 1-3=-2
-5+a= -5+1=-4
a*(-3)=-1*(-3)= 3
-5*a= (-5)*(-1)=5
-a*6= 1*6=6
la 5
-a-3= -5-3=-8
-5+a= -5+5=0
a*(-3)=5*(-3)=-15
-5*a= 5*5=25
-a*6= -5*6= -30
la -10
-a-3= -10-3=-13
-5+a=-5+(-10)=-15
a*(-3)=(-10)*(-3)=30
-5*a=(-5)*(-10)=50
-a*6=(-10)*6=60
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!