Răspuns :
Explicație pas cu pas:
X+y= 3 radical 6
x-y= -5radical6
x=- radical din 6
y=4 radical din 6
a) x+y= - radical din 6 + 4 radical din 6= 3 radical din 6
b) x-y= - radical din 6 - 4 radical din 6= -5 radical din 6
y=4 radical din 6
a) x+y= - radical din 6 + 4 radical din 6= 3 radical din 6
b) x-y= - radical din 6 - 4 radical din 6= -5 radical din 6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!