Răspuns :
Răspuns:
[tex]3x^2-8x-4[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]\left(x-3\right)^{2}-\left(x+1\right)^{2}+3\left(x-2\right)\left(x+2\right)\\=x^{2}-6x+9-\left(x^{2}-2x+1\right)+3\left(x^{2}-4\right)\\=x^{2}-6x+9-x^{2}-2x-1+3x^{2}-12\\=-8x-4+3x^{2}\\=3x^{2}-8x-4[/tex]
Răspuns:
(x-3+x+1)(x-3-x-1)+3(x²-4)=
(2x-2)(-4)+3x²-12=
-8x+8+3x²-12=
=3x²-8x-4
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!